IT Solutions

 

EAGLE PRODUCTIONS HOTSPOT SERVICES

 


Met Eagle Productions Cloudhotspot services  hebt u de mogelijkheid om heel eenvoudig en tegen lage kosten een hotspot netwerk te exploiteren. De controller bevindt zich in de cloud en is web based te benaderen. Zo heeft u geen extra hardware componenten nodig en hebt u de mogelijkheid om op elke plek met internet toegang om uw netwerk te beheren en configureren.

Ideaal geschikt voor campings, hotels of kantoren die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk.

De units zijn echter ook ideaal geschikt om gebruikt te worden als normaal WiFi accesspoint bij bedrijven of particulieren. Met name de uitzonderlijk goede WiFi eigenschappen, de lage prijs en de eenvoud van het aansluiten en het beheer van de openmesh devices doet vele mensen versteld staan (echte plug & play).

De antelnnes  zijn speciaal ontworpen en kunnen op hoog vermogen zenden waardoor er een groot gebied bestreken kan worden.
 

Één unit hoeft slechts op fysiek met een kabel op internet aangesloten te zijn en vervolgens kan het onvangst bereik uitgebreid worden door simpelweg extra accesspoints bij te plaatsen. Deze accesspoints maken dan vervolgens draadloos verbinding (mesh) maken met de router die met de kabel verbonden zit. Door de mesh functionaliteit zullen de accesspoint elkaar automatisch zien en de berichten naar elkaar doorsturen.

Tevens zijn er een ook outdoor behuizingen verkrijgbaar waarmee de unit ook eenvoudig buiten kan worden opgehangen.
 


Onze voordelen

·         Browser Based Controller

·         Vier SSID's

·         Instelbare bandbreedte limieten

·         Welkomst pagina zelf aanpasbaar

·         Voucher- en ticketprinting

·         Veilig en betrouwbaar

·         Eenvoudig beheer

·         Mobiele monitoring

NEEM AFSCHEID VAN ON-SITE CONTROLLERS


Waar vroeger een dedicated on-site controller voor nodig was, kan nu via de cloud en uw Internet-browser worden beheerd. Onze Oplossing is krachtig genoeg om aan de eisen van de IT-professionals te voldoen, terwijl het ook kan worden ingezet door iemand met weinig tot geen netwerk ervaring. Het bewijst hoe makkelijk robuust netwerk management kan worden. En de prijs? Het is gratis: elk stukje van hardware wordt geleverd met een eeuwigdurende licentie.

 

VIER SSID'S. EINDELOZE MOGELIJKHEDEN.


Met de Cloud Controller kunt u twee unieke netwerken maken, een "openbare" en een "prive". Het publieke netwerk kunnen worden aangepast met krachtige captive portal functies (welkomstpagina), terwijl uw prive-netwerk naadloos kan werken als een verlengstuk van uw LAN. Elk netwerk kan onafhankelijk worden hernoemd, links zichtbaar of verborgen, en open gelaten of wachtwoord-beveiligd met WPA/WPA2 encryptie.

 

 

 

UW NETWERK. UW MERK.


Met de online tool  heeft u de mogelijkheid heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk zelf een welkomstpagina op te zetten. Hier vult de gebruiker een inlogcode en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het netwerk. Met een ingebouwde WYSIWYG editor past de beheerder het uiterlijk van de welkomstpagina van het netwerk aan naar eigen wens. 

Ontwerp zelf pagina in de stijl van uw website, of ga aan de slag met een van de vele mooie templates die automatisch de schaal aanpassen zodat het past op laptops, tablets en smartphones. Eenmaal aangesloten, kunnen gebruikers worden doorgestuurd naar een pagina die u kiest.
 

 

BEËINDIG NETWERK MISBRUIK


De cloud controller laat u upload en download limieten instellen per gebruiker, zodat er voldoende bandbreedte beschikbaar is voor iedereen.
Met inzicht in het dataverbruik van elke gebruiker, kunt u handmatig de individuele netwerk misbruikers
blokkeren. Ook zijn er blacklist en whitelist mogelijkheden.

Daarnaast analyseert het automatisch alle netwerkverkeer met Layer 7 packet inspection
waarmee automatisch limieten kunnen worden opgelegd voor belastende toepassingen.


LEER JE NETWERK KENNEN


Het toont precies wat er gebeurt op uw netwerk in real-time, zodat u uw gebruikers, access points en bandbreedte kunt beheren als nooit tevoren. Met bandbreedte monitoring en deep packet inspection, zult u zien welke toepassingen gebruik maakt van uw bandbreedte en wanneer uw piekmomenten zijn. In het wifi gebruikers overizcht heb je volledig inzicht in de apparaten op uw netwerk, met inbegrip van het besturingssysteem*, dichtstbijzijnde access point, prestaties aansluiting, gebruikt bandbreedte en meer. 


FACEBOOK LOGIN EN LIKE


Laat uw klanten "in checken" en "liken" van je Facebook-pagina met Facebook Wi-Fi. Eenmaal aangesloten, kunnen gebruikers worden doorgestuurd naar een pagina die u kiest. 
Klik
 hier voor meer informatie over de facebook koppeling.


GEEN TERUGKERENDE KOSTEN


Andere cloud netwerken vragen niet alleen veel geld voor de initiele hardware, maar u moet ook terugkeerde licenties kopen om uw accesspoint draaiende te houden. En als dat niet gedaan wordt... Bij ons zit de licentie in de hardware

 

VOUCHERS


CloudTrax biedt ook de mogelijkheid tot het genereren van vouchers voor de betreffende gebruikers. Zo kan de beheerder aan de betreffende gebruiker een ticket meegeven waarop de inloggegevens vermeld staan. Indien gewenst, kunnen de gebruikers deze vouchers ook kopen via paypal op de welkomstpagina. De vouchers kunnen zelf vormgegeven en ingedeeld worden binnen de web-based software. 

 

VEILIG EN BETROUWBAAR


Mesh is ideaal voor omgevingen waar veiligheid voorop staat: data wordt niet naar de cloud servers gestuurd. Een ingebouwde firewall voorkomt dat gebruikers van het openbare netwerk elkaar zien, of dat ze uw bedrade netwerk zien. Voor nog meer veiligheid kan één of beide SSID's met een WPA-sleutel voorzien worden.

 

BEWEZEN BETROUWBAARHEID


De cloud controller draait in Amazon's veilige en betrouwbaar EC2 datacenters met meer dan 99,9% uptime. Amazon houdt de cloud controller draaidende wanneer u het nodig hebt.
Zelfs als uw apparaten de verbinding met de cloud controller verliest, wordt uw netwerk niet beinvloed. Dat komt omdat er geen netwerkverkeer door de cloud controller passeert.

GEAUTOMATISEERDE UITVAL WAARSCHUWINGEN.


Heb je geen tijd om de netwerkstatus dagelijks controleren? Maak je geen zorgen. Als een access point down gaat en niet binnen een uur terug komt, dan zal u automatisch (en iemand anders die u aanwijst) een e-mail sturen over deze uitval. Uitval waarschuwingen zijn gemakkelijk aan en uit te schakelen, en houden u geinformeerd over de werking van uw draadloze netwerk. 

 

MONITORING


Het is de enige cloud-gebaseerd netwerk controller met gratis iOS en Android apps, zodat u een oogje houden op uw netwerken terwijl je onderweg bent.
U krijgt raportage over traffic van de gebruikers, knooppunt status en mesh snelheid, allemaal vanaf uw smartphone of tablet. Voor meer controle, kunt u ook gewoon inloggen op wifiservice.eagleproductions.be vanuit elke browser op elk apparaat.